POPUSTI SUPER SHOPPING UTORKA 10.10.

Shopping novih jesenskih kolekcija, drugi utorak u mjesecu, najdraže odredište i vesela zabava očekuju Vas sljedećeg utorka u mjesecu listopadu 10.10.2017. od 09:00h – 21:00h uz odlične popuste prodavaonica City Colosseuma:

 

BIPA: 15% popusta na cjelokupan asortiman.

BROADWAY: 1. Artikl 5% popusta. 2. Artikl 10% popusta. 3. Artikl 15% popusta. Najveći popust može se ostvariti na najskuplji artikl.

C&A: Odlične ponude nove kolekcije.

CCC: 10% popusta na obuću i torbe.

CINESTAR: Movie meni "Thore" po akcijskoj cijeni 29,90 kn. CineStar ulaznica 24kn do 19:00 sati. Ponuda uključuje 2D CineStar filmove.

DEICHMANN: 15% popusta na ruksake, torbe i kofere.

DENIS: 20% - 40% popusta na dio asortimana.

DIKA: 20% popusta na cjelokupan asortiman nakita.

DM: 20% popusta za kupovinu dva proizvoda odabrane dekorativne kozmetike. 30% popusta za kupovinu tri proizvoda odabrane dekorativne kozmetike. 40% popusta za kupovinu četiri ili više proizvoda odabrane dekorativne kozmetike.

EUROPA 92: 1. Artikl 5% popusta. 2. Artikl 10% popusta. 3. Artikl 15% popusta. Najveći popust može se ostvariti na najskuplji artikl.

GALILEO: KUPI 2 ili više artikla iz nove kolekcije i ostvari 30% popusta. Popust se ne odnosi na satove i dio asortimana basic košulja i majica. Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

HERVIS: Kupovina bez poreza -25% PDV* na sve. Popust se obračunava na blagajni i ne vrijedi na 1. Cijenu, vip cijenu te Hervis poklon bonove. Akcije se međusobno ne zbrajaju. Ne vrijedi na bicikle. 

H&M: Odlične ponude nove kolekcije.

LEGGIERO: Kava + prirodni sok OPG Velis po AKCIJSKOJ cijeni 13 kn.

KAVICA I…: Sladoled + Cedevita = 15 kn. Kava + Coca-Cola = 19 kn.

KIK: Dječje flis jakne od 34,90kn.

MANDIS PHARM: 25% popusta na Ducray Keracnyl. 20% popusta na Omron NANO tlakomjere, Blend A dent, Medex i Probalans caps. 15% popusta na Visomat tlakomjere i Apipharma. 10% popusta na Omron inhalatori.

MAGIC BABY: 15% popusta na sve na kotačima i asortiman autosjedalica osim branda Mima.

MANA MODA: 25% popusta na ženske, muške i dječje hlače.

MASS: 40% NA DRUGI JEFTINIJI ARTIKL. 40% popusta na drugi jeftiniji artikl obračunava se na blagajni prilikom plaćanja.  Popusti i akcije se ne zbrajaju.

ORSAY: 20% za kupovinu 2 i više artikala. Kupac treba kupiti minimalno 2 artikla kako bi ostvario popust.Special price artikli, Beeline, sniženi artikli i artikli u drugim akcijama nisu uključeni u akciju. Parfemi uključeni u akciju.

PARILICA: 20% popusta na određeni dio asortimana.

POSTELJINA.HR: Do 60% popusta na posteljine.

SILVER TIME: 50% popusta na cjelokupan asortiman srebra.

SMART ACCESSORIES: 20% popusta na određeni dio asortimana.

S.OLIVER: 10% popusta na novu kolekciju. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.

SHOOSTER: 10% popusta na cjelokupnu kolekciju.

SPORT VISION: 30% na brandove Umbro, Champion, Ellesse, Slazenger, Lonsdale i Lotto. 20% na brandove Nike, Adidas, Converse i Reebok. Akcija se odnosi na nesniženi asortiman.

TOM TAILOR: 20% popusta za kupovinu 2 ili više artikala.

TOP SHOP: 15% popusta na cjelokupan Delimano asortiman. Popust se odnosi na redovne cijene. Popusti se međusobno isključuju i ne zbrajaju.

TWISTER: 20% popusta na Twister članske iskaznice.

ZAKS: 50% popusta na srebro i čelik. 40% popusta na cjelokupan asortiman satova. 30% popusta na cjelokupan asortiman zlata. 40% popusta na dio asortimana sa briljantima.

 

Zaokružite na kalendaru svakog mjeseca, drugi utorak u mjesecu kao dan najpovoljnije kupovine u Vama najdražem City Colosseumu. Prodavaonice priređuju odlične popuste, a Vi pripremite slobodno vrijeme za shopping. Nikako ne propustite saznati koji su novi trendovi na vidiku i kako provesti najpovoljniji utorak u City Colosseumu. Vidimo se u City Colosseumu Slavonski Brod 10.10.2017.  jer Vas očekuje najpovoljniji shopping utorak.

 

PRATITE NAS PUTEM:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

YouTube: http://bit.ly/2rU5wtw

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE 

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana