POBJEDNICI ELITE MODEL LOOK 2017

Jedno od lokacija za casting Elite Model Look 2017. održano je u travnju 2017. u trgovačkom centru City Colosseuma, u finalu su sudjelovali Ana-Marija Knežević, Patrik Suman i Josip Jazvić koji su "otkriveni" na regionalnom castingu u City Colosseumu. 

 

Petra Ugljarević iz Osijeka i Andrija Arbanasić iz Zagreba pobjednici su natjecanja Elite Model Look Croatia 2017 by Maybelline New York. Upravo je njih, između 14 finalista, u ime modne agencije Elite Worldwide odabrala internacionalna skautica i njihova predstavnica Monika Kielczewska. Petra i Andrija će predstavljati Hrvatsku na svjetskom finalu gdje će se pridružiti finalistima iz više od 30 drugih zemalja, a koje će biti održano krajem studenog u Milanu. “Čestitam pobjednicima, Petri i Andriji, u nadi da će upravo oni biti svjetski Top 15. Također čestitam i svim finalistima koji su večeras bili fantastični, a ovo je tek početak stvaranja njihovih uspješnih karijera. Želim zahvaliti i agenciji Relatum Model Management koja je i ove godine napravila odličan posao.“ izjavila je Monika Kielczewska. Elite Model Look kao svjetski broj jedan u otkrivanju novih lica ima zadatak educirati nadolazeće modne talente, koje su ove godine podržali svjetski renomirana dizajnerica Ivana Omazić svojim brandom IO, an-estetik by Marko Plukavec te Spirit by Tomislav Bahorić. Uoči samog finala odabranih 8 djevojaka i 6 mladića testirala je poznata modna fotografkinja Mare Milin kojoj su finalisti morali pokazati svoje vještine pred objektivom. A pod nadzorom stručnog tima imali su na rasporedu brojne probe koje su između ostalog uključivale učenje hodanja po pisti, stiliziranje, tjelovježbu te snimanje serijala “Make up in the city by Maybelline Ney York“  sa Lanom Jurčević, šminkerom Aleksandrom Đikićem te blogericom Dunjom Jovanić.

 

Osim Monike Kielczewska iz Elitea na finalnom događaju i proglašenju pobjednika bili su brojni uzvanici, između ostalih i Loredana i Branko Bahorić, glumci Anica Kovačević, Ornela Vištica i Filip Juričić, produkt menadžerica Maybelline NY Dunja Stanić, gimnastičar Marijo Možnik, dizajneri Ivan Alduk i Marija Kulušić, Josip Joško Tešija, stilistice Ivana Pavić i Ana Mikačević, nogometaš Leonardo Sigali, model Lidija Lešić, Maja Šilhard i mnogi drugi.

 

Već 34. godinu za redom Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića (između 14 i 22 godine starosti) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.

 

Elite World

 

Elite World je dio PGM grupe, globalne agencije za talente, fokusirane na modnu industriju i luksuzne brandove. Zajedno s Elite World, grupa ima u vlasništvu Women Management i zbog toga ima vodeću globalnu poziciju u industriji model managementa.

 

Elite je osnovan u Parizu 1972. godine i stekao je svjetsku slavu zbog pronalaska i lansiranja karijera najpoznatijih svjetskih modela kao na primjer Cindy Crawford, Linda Evangelista, Gisele Bündchen i Stephanie Seymour.

Elite je prva internacionalna agencija koja je svoje predstavništvo otvorila u Kini, a danas je najveća svjetska modeling agencija prisutna na 5 kontinenata s mrežom od 30 agencija.

Zahvaljujući otvaranju podružnice The Society u New Yorku 2012. godine i nedavnog preuzimanja Women Managementa, grupacija trenutno upravlja industrijom model managementa u cijelome svijetu zastupajući najznačajnije Top Modele kao što su Adriana Lima, Liu Wen, Kendall Jenner, Fei Fei Sun, Ming Xi, Cara Delevingne, Sigrid Agren, Catherine Mc Neil, Toni Garrn, Daria Strokous, Natasha Poly i dr.

 

Uz žensku diviziju Grupacija kroz svoje internacionalne podružnice zastupa neke od vodećih muških modela kao što su Benjamin Eidem, Florian Luger, Diego Fragoso, Richard Biedul, Tony Thornburg i Janis Ancens.

PGM grupacija također ima u vlasništvu La Perla, talijanski luksuzni brand i epitome haute coture donjeg rublja od 1954. godine. Za više informacija posjetite  www.elitemodelworld.com

 

 

Elite Model Look

 

U svojoj dugoj povijesti Elite je pokazao svoju neustrašivu sposobnost predviđanja potreba industrije, neprestano tražeći nove i kulturno različite izražaje ljepote. Svake godine, od 1983., Elite Model Look natjecanje razotkriva dinamična nova lica da utjelove - pa čak budu inspiracija - trendove današnjice.

 

Elite Model Look definitivno je vodeće svjetsko natjecanje za otkrivanje novih modela: aktivan u preko 35 zemalja, te privlači na tisuće učesnika svake godine. Natjecanje je otkrilo Top Modele kao što su Cindy Crawford, Ming Xi, Sigrid Agren, Constance Jablonski, Fei Fei Sun i Gisele Bündchen uz mnoge ostale. Elite je jedina modna agencija u svijetu koja ima tako uspješan sistem za skautiranje kao što je Elite Model Look. Organizirano isključivo in-house, jedno je od najutjecajnijih i profesionalno respektiranih natjecanja u industriji čime se Elite razlikuje od drugih. Za više informacija posjetite www.elitemodellook.hr

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana