I KUNA JE DOVOLJNA

Donirajte 1 kunu, pročitajte mudru izreku, pokrenite još danas promjene u životu
Humanitarno djelovanje „I kuna je dovoljna“ ovog vikenda ugošćujemo u trgovačkom centru City Coloseum. Misija humanitarnog djelovanja  odnosi se na promicanja svijesti građana da jednom kunom ne mogu odmoći sebi, a drugima mogu puno pomoći. Ukoliko donirate samo jednu kunu na poklon dobijete mudre izreke koje nas uče pravim kvalitetama življenja. Sva sredstva prosljeđujemo maligno oboljelima, prije svega djeci i mladima, a onda i odraslima kojima također treba pomoći jer su često puta majke i očevi maloljetne djece. Udruga Krugovi do sada ima iza sebe 60tak humanitarnih akcija, a svakom akcijom prikupljaju određeni broj sredstava s kojima postupaju transparentno.
 
27.07. subota i 28.07.nedjelja od 09:00-21:00h svi naši posjetitelji dobrog srca moći će samo jednom kunom pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Promotivni štand udruge Krugovi potražite u prizemlju City Colosseuma, darujte 1 kunu od srca i na poklon dobivate karticu mudrosti koje vas možda upravo tada potaknu na nove životne korake.
 
Ovom velikodušnom humanitarnom djelovanju sudjeluju i druge dvije udruge „Centar za inkluzivne radne aktivnosti“ i „Udruga za socijalni i kreativni rad“.  Centar za inkluzivne radne aktivnosti razvio je program  zapošljavanja uz podršku osoba s intelektualnim teškoćama koji obuhvaća radne aktivnosti na otvorenom tržištu rada  i radne aktivnosti u Radnom centru u prostorijama Udruge. Svi njihovi proizvodi su dizajnerski te vrhunske kvalitete i prirodnih materijala. Udruga za socijalni i kreativni rad svojim korisnicima ( najčešće djeca odrasla u popravnim domovima) omogućava resocijalizaciju kroz različite programe i projekte, a jedan od njih je i kreativno djelovanje.
 
Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane i posjetitelje City Colosseuma da samo s jednom kunom pomognu ovom velikodušnom humanitarnom djelovanju koje će se odvijati u prizemlju City Colosseuma. Veselimo se Vašem dolasku i Vašoj pomoći uz iskreno nadanje da ćemo ovom akcijom pokazati veliko srce Slavonskog Broda.
 
City Colosseum MOJ centar velikog srca
© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana