MOJA BOŽIĆNA JELKA 22.12. - 24.12.

Druženje s Djed Božićnjakom uz kreativne radionice, božićnu predstavu, slatke poklone i koncert grupe „Pravila Igre“

 

City Colosseum i igraonica Twister ovog vikenda donose četvrto i zadnje adventsko putovanje kroz „Božićnu pustolovinu u City Colosseumu“ ove godine. Pripremite se za još jedan vikend dobre blagdanske zabave jer nam na druženje stiže i Djed Božićnjak. Uživajmo zajedno u blagdanskom vikendu i ugodnoj božićnoj atmosferi koja vlada City Colosseumom, a očekuje Vas čak tri dana odličnih zabavnih programa.

 

Petak, 22.12. od 17:00h do 20:00h uz kreativnu radionicu „EMOJI CHRISTAMS CARD“ u kojoj ćemo u zadnji tren pripremiti čestitke za najdraže. Blagdanske fotke ćemo zabilježiti uz „EMOJI CHRISTAMS PHOTO BOOTH“. Od 18:00h sve mališane očekuje „BLAGDANSKO – PJEVNA PREDSTAVA“ koja će vam pokazati pravu čaroliju Božića. Nakon predstave ostanite na druženju, fotografiranju i pisanju pisma Djedu Božićnjaku. Posjetitelje častimo i slasnim napitcima za još slađi doživljaj shoppinga uz posebne blagdanske popuste.

 

Subota, 23.12. od 17:00h  do 20:00h počinje uz dolazak Djeda Božićnjaka koji nam donosi slatke darove. Zato mališani budite spremni već u 17:00h jer dobri djedica dijeli slatke poklone. Nakon što smo se zasladili  izrađivati ćemo „GLITTER TROLLS“ kuglice za bor, uživati u zabavnom „SPARKING CHRISTMAS“ body paintingu i sve to zabilježiti super fotkama uz „TROLLS CHRISTMAS PHOTO BOOTH“. Za sve koji još nisu stigli moći će napisati i super pismo Djedu Božićnjaku. Djed Božićnjak u društvu vilenjaka stvoriti će atmosferu prave božićne bajke, a za nezaboravnu atmosferu pobrinuti će se ekipa iz grupe „PRAVILA IGRE“ koja priprema veliki koncert u subotu 23.12. od 19:00h na 1.katu City Colosseuma.

 

Nedjelja, 24.12. od 11:00h do 13:00h donosi zadnje ovogodišnje druženje s Djed Božićnjakom uz zabavnu kreativnu radionicu „KIDS CHRISTMAS THREE“ u kojoj ćemo okititi božićno drvce i pripremiti se za Božić. Pravo je vrijeme da u zadnji tren napišete pismo Djedu Božićnjaku uz kreativnu radionicu. Uživajmo zajedno u druženju i fotografiraju s Djed Božićnjakom i ove nedjelje.

 

Božićna pustolovina ovog vikend od 22.12. do 24.12. uz zabavne programe na 1.katu City Colosseuma kod igraonice Twister uz kreativne radionice, blagdansku predstavu,pisanje pisma Djedu Božićnjaku, body panting, koncert „Pravila Igre“, druženje i fotografiranje s Djed Božićnjakom i vilenjacima i puno druge božićne zabave. Stvarajmo zajedno novu blagdansku priču uz zabavne Twister obiteljske programe jer mi smo zbog Vas i za Vas centar shoppinga i zabave.

 

PRATITE NAS:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Youtube: http://bit.ly/2rU5wtw

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

 

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana