KIDS SCIENCE DAY 21.10.

City Colosseum i Twister igraonica pozivaju sve mališane na besplatni zabavni program i u mjesecu listopadu da se okrećemo pravim malim znanstvenim istraživanjima. Zabava se i ovog vikenda nastavlja u City Colosseumu, a očekuje Vas besplatni zabavni školski program i natjecateljsko druženje. Ukoliko imate kod kuće male istraživače, a ponekad ne znate dati odgovor na sva mudra dječja pitanja pridružite se znanstvenom programu koji će Vam pomoći. Ove subote je pravo vrijeme da utažite njihovu znatiželju i dovedite ih u Twister igraonicu.

 

Subota, 21.10. od 17h do 19h uživamo u zabavnom programu KIDS SCIENCE DAY koji je namijenjen svim mališanima koji se žele upustiti u smile avanturu

 

EDUKATIVNO KREATIVNA RADIONICA – mali istraživači će uz znanstvene eksperimente dobiti odgovore na velika znanstvena pitanja i upoznati rainy glass.

COLORING SCIENTIFIC CORNER – treniramo prstiće i mozak šarenim oblicima i izumima.

CRAZY SCIENTIST PHOTO BOOTH – najdraži nam kutak koji stvara najluđe fotke za pamćenje je i ovog vikenda s nama ali u znanstvenom ozračju.

XXL NAGRADNA IGRA „POLIGON VJETROVITA UTRKA“ – mališani će se okušati u natjecateljskim druženju, a za najsretnije mališane pripremamo i slatke darove.

 

Vidimo se u subotu 21.10. od 17h do 19h uz veselu znanstvenu Twister ekipu. Program je besplatan za sve posjetitelje City Colosseuma i odvija se na 1.katu City Colosseuma ispred igraonice Twister. Pozivamo sve naše male i velike posjetitelje da se pridruže programu i s nama dobro zabave. Vidimo se u City Colosseumu jer to je Vaš centar shoppinga i zabave.

 

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIuj4lvXH5Htj5nY7NPbJJw

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

 

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2017. Sva prava pridržana