ELEKTRONIČKI GOL 25.11.

Pridruži se igri nogometne preciznosti 25.11. u City Colosseumu i osvoji Sport Vision nagrade

 

Nogometna igra preciznosti u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade očekuje Vas već sljedeće subote. Ovoga puta nogometni znalci će se okušati u pucanju na elektronički gol. Elektronički gol mjeri brzinu i preciznost udarca te nudi niz elektroničkih igara. Pucate na pravi gol, a na ponovljenoj snimci na display-ju pratite koliko ste precizni i brzi. Vrhunska igra nabijena emocijama i dinamikom.

 

Subota, 25.11.2017. od 16:00h do 20:00h na 1.kat City Colosseuma kod prodavaonice Sport Vision pripremamo zabavno natjecateljsko druženje u savladavanju nogometne igre preciznosti. Nogometnom druženju se mogu pridružiti apsolutno svi, mali i veliki bez obzira na dob, a dobrodošle su i pripadnice nježnijeg spola ukoliko su zaljubljenice u nogomet. Dođite, sudjelujte i pokažite svoju sposobnost i nogometnu preciznost. Tko izvodi najbolje nogometne udarce na elektronički gol? Dođi i uvjeri nas da si baš ti najbolji izvođač slobodnih udaraca jer za najbolja tri natjecatelja Sport Vision ima odlične nagrade:

 

  1. Mjesto: tenisice Umbro
  2. Mjesto: majica Umbro
  3. Mjesto: lopta Umbro

 

Uz sve to Sport Vision daruje 30% popusta na odabrani asortiman za vrijeme natjecanja od 16:00h do 20:00h što je izvrsna prilika za nove tenisice, majicu, torbu ili nešto po vlastitom ukusu. Pridruži se zabavi, zaigraj nogometnu igru preciznosti, savladaj pucanje na elektronički gol, pokaži što znaš  i osvoji super Sport Vision nagrade, a sve to očekuje te u subotu 25.11. od 16:00h na 1.katu City Colosseuma ispred prodavaonice Sport Vision.

PRATITE NAS PUTEM:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

 

 

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana