ELEKTRONIČKI DRIBLING 14.10.

Pridruži se natjecateljskom driblingu 14.10. u City Colosseumu i osvoji Sport Vision nagrade

 

U tjedni raspored osim novih školskih obaveza obavezno treba ubaciti dobru igru i zabavu kao predah od školskih obaveza. City Colosseum se i ovoga vikenda pobrinuo za dobru zabavu, ali ovoga puta u suradnji sa Sport Visionom koji je pripremio vrijedne nagrade za najbolje natjecatelje vrlo zanimljive i dinamične natjecateljske igre. Pokaži svoje umijeće driblanja i pokupi nagrade u Sport Visionu.

 

Subota, 14.10.2017. od 16:00h očekuje te ELEKTRONIČKI DRIBLING. Ako obožavaš nogomet, a najviše od svega, znaš da si najbolji u driblanju obavezno posjeti City Colosseum jer Sport Vision organizira nogometni dribling. Nogometni dribling namijenjen je djeci, ali i roditeljima jer traži se i odgovor na pitanje tko je snalažljiviji  tata ili sin, mama ili kćer? Pokaži svoje umijeće vođenja lopte i ludo se zabavi.

 

Natjecateljskom druženju se mogu pridružiti apsolutno svi i mali i veliki bez obzira na dob, a dobrodošle su i pripadnice nježnijeg spola ukoliko su dobre u driblingu. Dođite, sudjelujte i pokažite svoju sposobnost u driblanju. Najbolja tri driblera Sport Vision nagrađuje odličnim nogometnim nagradama:

 

  1. Mjesto: Tenisice Umbro
  2. Mjesto: Majica Umbro
  3. Mjesto: Lopta Umbro

 

Za vrijeme trajanja eventa, obavi i sportski shopping jer Sport Vision je pripremio 30% popusta na nesnižene cijene brandova Champion, Umbro, Ellesse, Slazenger, Lonsdale i Lotto.

Pridruži se zabavi, okušaj se u driblingu, shoppingiraj, pokaži što znaš, i osvoji super Sport Vision nagrade, a sve to očekuje te u subotu 14.10. od 16:00h na 1.katu City Colosseuma kod prodavaonice Sport Vision. Zabava je najbolja nagrada za kraj uspješnog radnog tjedna i zato se vidimo u City Colosseumu.

 

PRATITE NAS PUTEM:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

 

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana