ELEKTRONIČKI BOŽIĆNI DRIBLING 16.10.

 Pridruži se božićnom natjecateljskom driblingu 16.12. u City Colosseumu i osvoji Sport Vision nagrade

 

Na veliko oduševljenje zaljubljenika u nogomet, posjetitelji City Colosseuma će i tijekom božićne pustolovine moći sudjelovati u natjecateljskom božićnom driblanju. City Colosseum se i ovoga vikenda pobrinuo za dobru zabavu u suradnji sa Sport Visionom koji priprema vrijedne nagrade za najbolje natjecatelje. Pokaži svoje umijeće driblanja i pokupi nagrade u Sport Visionu.

 

Subota, 16.12.2017. od 16:00h je rezervirana za BOŽIĆNI ELEKRONIČKI DRIBLING. Ako obožavaš nogomet, a najviše od svega, znaš da si najbolji u driblanju obavezno posjeti City Colosseum jer Sport Vision organizira božićni nogometni dribling. Pokaži svoje umijeće vođenja lopte i ludo se zabavi. Natjecateljskom druženju se mogu pridružiti apsolutno svi i mali i veliki bez obzira na dob, a dobrodošle su i pripadnice nježnijeg spola. Dođite, sudjelujte i pokažite svoju sposobnost u driblanju. Najbolja tri driblera Sport Vision nagrađuje odličnim nogometnim nagradama:

  1. Mjesto: Tenisice Umbro
  2. Mjesto: Majica Umbro
  3. Mjesto: Lopta Umbro

 

Za vrijeme trajanja eventa, obavi i sportski shopping jer Sport Vision je pripremio 30% popusta na nesnižene cijene brandova Champion, Umbro, Ellesse, Slazenger, Lonsdale i Lotto.

Pridruži se zabavi, okušaj se u driblingu, shoppingiraj, pokaži što znaš, i osvoji odlične Sport Vision nagrade, a sve to očekuje te u subotu 16.12. od 16:00h na 1.katu City Colosseuma kod prodavaonice Sport Vision. Uživajmo zajedno u božićnoj pustolovini uz dobru zabavu.

 PRATITE NAS PUTEM:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

 

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana