ČAROLIJA ADVENTA I SV. NIKOLA 01.12. - 02.12.

Čarolija adventa 01.12. – 02.12. uz kreativne programe, Sv.Nikolu prve adventske svijeće

 

City Colosseum donosi peti zajednički Božić za svoje vjerne posjetitelje, kojima će i ove godine pružiti posebnu radost Božića. Ovoga vikenda City Colosseum pali svoje božićne lampice i time službeno najavljuje početak ovogodišnje božićne pustolovine koja očekuje posjetitelje najdražeg shopping centra. City Colosseum tradicionalno priprema besplatne zabavne božićne sadržaje, dječje animacijske programe, kazališne predstave, kreativne radionice, velike popuste i ostala blagdanska iznenađenja kroz vrijeme adventa. Božićna pustolovina počinje 01.12. i traje sve do 24.12., a počinjemo već ovog vikenda.

 

Petak, 01.12. od 18:00h je rezerviran za početak božićnog razdoblja u prvom adventskom vikendu kada počinje božićna pustolovina u City Colosseumu uz paljenje božićnih lampica. Zabavite se uz kreativnu radionicu „ADVENTSKI VJENČIĆ“ i budite spremni za paljenje prve adventske svijeće. Uz tete animatorice dođite i sudjelujte u edukativnoj radionici u kojoj možete naučiti kako izraditi adventski vjenčići, a izrađene vjenčiće dobivate na dar. Za potpunu zabavu tu je veseli blagdanski GLITTER TATTOO koji će vesela dječja lica uvesti u pravo blagdansko raspoloženje koje će vladati u City Colosseumu sve do Božića.

 

Subota, 02.12. od 17:00h pripremamo se za dolazak sv. Nikola uz kreativnu radionicu „SJAJNA ČIZMICA POKLONE SKRIVA“. Sv. Nikola nam dolazi u goste i ove godine u društvu razigranog Krampusa. Pridružite se zabavi u društvu Sv. Nikole od 18:00h jer donosi puno slatkih poklona. Krampus je pripremio vesele šibe, budite bez brige jer su ukrašene bojama i slatkišima samo za dobru djecu. Nezaboravno druženje zabilježite veselom fotkom jer Sv. Nikola i prijatelj Krampus jedva čekaju druženje i fotkanje.

 

Vidimo se ovaj vikend u petak 01.12. od 18:00h i u subotu 02.12. od 17:00h uz zabavne programe na 1.katu City Colosseuma uz kreativnu radionicu, glitter facepainting, Sv. Nikolu i Krampusa, slatke poklone i puno dobre zabave. Stvarajmo zajedno novu blagdansku priču jer mi smo zbog Vas i za Vas centar shoppinga i zabave.

 

PRATITE NAS:

 

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Youtube: http://bit.ly/2rU5wtw

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

 

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana