4. OTVORENI KUP U PLESU 10.03.

Prijavi se na 4. Otvoreni kup u plesu City Colosseum 2018., sudjeluj, pokaži što znaš, pobijedi i osvoji vrijedne nagrade

 

City Colosseum ove godine priprema četvrti po redu otvoreni kup u plesu za sve ljubitelje plesa i dobre zabave. Volite li plesati? Volite natjecanja? Volite dobru zabavu i volite biti najbolji? Prijavite se na 4. Otvoreni kup u plesu City Colosseum 2018. jer i ove godine garantiramo dobru zabavu i odličnu plesačku atmosferu.

 

Otvoreni kup u plesu kao takav organizira se četvrti puta u trgovačkom centru City Colosseum  u subotu 10.03.2018. od 09:00h do 21:00h. Prijaviti se mogu svi koji vole i žele plesati bez obzira da li se profesionalno bave plesom ili jednostavno samo vole plesati. Ljubitelji dobre zabave svi ste pozvani na „4. Otvoreni kup u plesu City Colosseum 2018.“ kao sudionici, natjecatelji, posjetitelji ili dio publike koji želi dati podršku drugim natjecateljima i dobro se zabaviti. Ukoliko voliš plesati, radiš na koreografijama, voliš druženje, voliš natjecanje i želiš pobijediti:

 

PRIJAVI SE NA 4. OTVORENI KUP U PLESU CITY COLOSSEUM 2018.

putem sljedeće mail adrese:  plesnikup@gmail.com

za informacije kontaktiraj: 098/406 - 580

 

Prijavi se solo, u paru ili kao grupa, postani dio 4. Otvorenog kupa u plesu City Colosseum 2018. i uđi u veliku utakmicu za pobjedu među ostalim plesnim natjecateljima. Natjecanje poziva sve zaljubljenike u ples koji se nalaze u sljedećim kategorijama plesnih disciplina: Ballet, Nacional/Folkloric Dance, Contemporary Modern ,Lyrical, MTV commercial, Open, Jazz , Musical Theater , Urban Dance syles , B-boying, Acrobatic Dance, Tradicionalni mažoret ples, Step dance i Rock 'n' Roll.

 

4. OTVORENI KUP COLOSSEUM 2018., 10. 03. 2018. godine od 10:00h na 1.katu City Colosseuma.

 

Prijavi se, sudjeluj, zabavi se, dođi i podrži natjecatelje jer  City Colosseum nagrađuje najbolje sudionike velikim fondom nagrada za shopping u prodavaonicama City Colosseuma. Najbolje natjecatelje očekuju medalje i nagrade dok ostale sudionike očekuju zahvalnice i nagrade iznenađenja. Zaokružite na kalendaru subotu 10.03.2018. kao dan plesne zabave, a mi ćemo se pobrinuti za vrhunsku plesnu zabavu. Nikako ne propustite uživati u ovoj plesnoj poslastici na 1.katu City Colosseuma Slavonski Brod.

 

PRATITE NAS:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

 

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

 

© COLOSSEUM GRADSKI CENTAR BROD d.o.o. 2018. Sva prava pridržana